Amelia Hill face alergii la orice ce află în afara casei sale, iar aceasta se chinuie să supraviețuiască, deși starea ei se înrăutățește de la o zi la altă. În momentul în care aceasta intră în contact cu ceva ce corpul ei nu agreează are reacții alergice atât de severe încât uneori acestea durează chiar și săptămâni întregi. Alergiile i s-au declanșat când avea vârsta de 15 ani și a fost expusă la substanța din spray-ul împotriva termitelor, iar de atunci a devenit cunoscută drept „femeia din bulă”. Ea este captivă în propria casă, care este aproape goală și sigilată pentru ca toxinele de afară să nu pătrundă în locuință.

Aceasta povestește că aceste crize de alergie îi provoacă dureri fizice, mâncărimi, erupții, greață, iar uneori chiar și leșină. Amelia spune că simplu miros al unui produs de curățare îi provoacă simptome de amețeală, îi blochează căile respiratorii și poate chiar să o și omoare. Ea a mers la numeroși medici, însă nici unul nu a știu să-i spună exact de ce boală suferă, unii doctori spunându-i că are aceste simptome pentru că este ipohondrică. În cele din urmă, la vârsta de 33 de ani, a primit un diagnostic de la medici, care i-au spus că suferă de sensibilitate chimică multimplă, sindromul oboselii chimice și hipersensibilitate electromagnetică, însă i-au rpecizat că nu știu cum să o ajute.

Hill era o femeie de succes, fiind un fashion designer de succes ce lucra pentru branduri de lux și editor la o revistă de la vârsta de 21 de ani. Însă, aceste alergii i-au ruinat întreaga viață, fiind nevoită să stea în casă și să trăiască din mila prieteniilor, care, îngrijorați pentru ea, strâng bani pe un site de donații ca să-i cumpere medicamente și mâncare și să-i plătească facturiile.