Micuța suferă de o boală extrem de rară din cauza căreia îi este mereu foame. Mai exact, ea a fost diagnosticată cu sindromul Pader-Willi, la scurt timp după naștere, ceea ce înseamnă că creierul nu reușește să trimită mesaje vitale corpului ei și din cauza asta ea are un apetit insațiabil și nu se simte niciodată sătulă, indiferent de cât de mult mănâncă.

Mama fetiței, Sarah Gray, în vârstă de 36 de ani, este disperată că nu poate să-și ajute fiica, fapt pentru care a lansat o campanie prin care încearcă să trângă bani pentru cercetări medicale în care să se descopere un leac pentru această afecțiunea, pe care ea o descrie ca un „sindrom ticălos”.

Sindromul Prader-Willi afectează o persoană din 15,000 și are diverese siimptome, manifestându-se și prin dizabilități, probleme mentale, probleme emoționale, oprirea creșterii, obezitate sau sonolență excesivă cauzată de apetitul uriaș.

„Să fiu sinceră suntem la începutul unei călătorii foarte lungi. Vrem doar să aibă un viitor în care să se simtă sătulă”, a spus Sarah. „ E atât de dureors să o văd așa”, a mai spus aceasta.

Nu se simte sătulă niciodată

Cu toate acestea, Rosie este o fetiță fericită și mulțumită, care iubește să se joace și să I se acorde atenție. „Vă fură inima când o întâlniți și luminează camera cu zâmbetul ei minunat”, a mai spus mama, precizând că nici unul dintre ceilalți trei frați ai ei nu suferă de acest sindrom.

„Este  adorată de noi toți și  este înconjurată de iubire. Dar pe măsură ce Rosie înaintează în vârstă, noi învățăm tot mai multe despre acest sindrom și ce plănuiește viitorul pentru Rosie, care este tot mai mai incert. Foamea pe care o simte este mult mai agresivă decât eu sau oricine altineva își poate imagina. Este șocant că poate exista așa ceva. Nu am auzit niciodată de această boală până să îi fie pus acest diagnostic. Aceasta se manifestă pentru că mesajele de saturație nu sunt transmise de creier corpului”, a mai spus mama.

Fotografii: Northfoto (‘TC Photography / SWNS’)