Din cura de primăvară pentru imunitate nu ar trebui să lipsească tincturile de echinaceea, gălbenele sau lemn dulce. Mai poți lua 5 picături de ulei de cătină de trei ori pe zi. Se amestecă cu o linguriță de miere și se iau două săptămâni pe lună, timp de trei luni. Spirulina este și ea un supraaliment care crește imunitatea. Ia câte o capsulă de 200 mg dimineața și la prânz două săptămâni pe lună, cu două săptămâni pauză, timp de trei luni.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cura de primăvară pentru imunitate cu lăptișor de matcă

Cura de primăvară pentru imunitate poate fi completată cu lăptișor de matcă crud. Acesta are efect antiviral, antibacterian și imuno-regulator. Conține acetilcolină, un neurotransmițător la nivelul sistemului nervos central și periferic. Lăptișorul de matcă este singura sursă naturală pentru acest compus. În plus, conține o gamă largă de aminoacizi, incluzând cei 8 aminoacizi esențiali pentru viață, pe care organismul uman nu-i poate sintetiza. Conține vitaminele A, C, D și E, complexul B. Lăptișorul de matcă este produsul natural cel mai bogat în vitamina B5, supranumită vitamina antistres. Are efecte benefice asupra sistemului nervos și a glandelor suprarenale. Mai conține minerale: calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, siliciu, sodiu, zinc.

Lăptișorul de matcă crud are un efect deosebit de bun în creșterea imunității la copii și adulți. Se recomandă două cure pe an (toamna și primăvara). Se administrează timp de patru-șase săptămâni câte 0,5 grame pe zi la copii și 1 g pe zi la adulți. Cel mai bine se ia dimineața pe stomacul gol. Se ține sub limbă înainte de a înghiți. Se mai poate asocia cu miere și polen crud.

Sursa foto: shutterstock.com