Top modelul francez, mama a doi copii și bunica a doi nepoței,  s-a născut în Corsica, dar s-a mutat în New York, la sfârșitul aniilor `90. După ce a defilat timp de 10 pe podiumurile din metropola americană, aceasta a decis să se mute în Malibu. Mulți oameni spun despre ea că a descoperit elixirul tinereții, însă Rossi a declarat în ziarul spaniol „La Razon” că rețeta ei cu care se menține în formă și la este extrem de simplă și poate fi urmată de oricine.

Consumă doar carne de bizon

Aceasta folosește doar produse organice și consumă multe măsline, nuci, ciocolată neagră și avocado și multe legume. Carne mănâncă foarte rar și doar pe cea de bizon, făcută doar la grătar, însă mănâncă și pește. Legat de frumusețe și întreținerea pielii, folosește măști exfoliante pe care și le prepare ea acasă.  Folosește săpun organic și evită machiajul excesiv, care nu-i permite tenului să respire.

 

Face în fiecare zi yoga, dar iese foarte des și la plimbări mai lungi, iar medicamente folosește doar din cele pe bază de plante. De asemenea, ea susține că face dușuri scurte cu apă rece pentru a avea o circulație bună, nu a fumat niciodată și nu a apelat niciodată la operații estetice.

 

Yazemeenah Rossi lucrează ca fotomodel de la vârsta de 30 de ani, iar de atunci a devenit imaginea mai multor mărci de renume internațional. Ea a participat la numeroase campanii ale unor firme celebre precum Hermés și Yves Saint Laurent. Cea mai recentă colaborare fost promovarea unor articole de lenjerie de corp magazinul online „The Dreslyn” și brandul de lenjerie intimă  „Land of Women”.

Y by Julia … Fine art series as model for Julia SH censure edited by me ? #fineart @juliashoots #juliashoots#silk#

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenahrossi) on