Manpreet din Punjab, India,  are la 21 de ani greutatea și vârsta unui bebeluș de șase luni, măsoară doar 58 de centimetri și doar 6,8 kilograme.  Părinții acestuia au povestit că fiul lor s-a născut sănătos și până la vârsta de șase luni s-a dezvoltat normal, însă apoi creșterea lui s-a oprit brusc. Nu se știe exact de ce boală suferă acesta, întrucât medicii nu i-au făcut niciodată un control amănunțit pentru că părinții lui nu își permit un tratament medical.

„Nu avem bani să-i plătim un tratament. L-am dus la doctor de vreo 5-7  ori de când s-a născut și aceștia ne-au spus că el ar suferi de tiroidă și că poate fi tratat. I-am dat o grămadă de pastile, dar nu s-a schimbat nimic”, a spus Jagtar, mama tânărului.

Singht nu poate vorbi și nici nu poate să meargă. El nu și-a mai mișcat picioarele de la vârsta de trei ani, însă familia lui susține că el aduce bucurie și fericire în sat, întrucât misterioasa lui boala l-a transformat într-o celebritate, localnicii fiind convinși că acesta este reîncarnarea unui zeu hindus. Aceștia îl venerează  și vin la el ca să îi binecuvânteze, Manpreet fiind unul dintre cei mai iubiți oameni din localitate.

Tânărul mai are doi frați, însă aceștia s-au dezvoltat normal, iar familia lui speră ca acesta să devină faimos și să reușească să câștige suficienți bani încât să își permită un tratament.