„În unele zile mă simt bine, iar în altele mă trezesc din somn și nu pot să respir, nu pot să mă mișc. Eram extrem de sănătoasă, nu aveam probleme, nu aveam comorbiditățile despre care tot vorbesc specialiștii… A apărut de nicăieri și mi-a distrus viața”, a declarat aceasta.

Când s-a îmbolnăvit, în martie, Ashley Antonio a crezut inițial că are probleme la stomac, însă după mai multe săptămâni în care ba părea că se vindecă, ba avea simptome din ce în ce mai ciudate, precum palpitații, pierderi de memorie, halucinații, a fost de urgență la spital și a aflat că suferă de Covid.

Pe bună dreptate, femeia este extrem de speriată, pentru că are simptome aparent de neînțeles: leșină în mijlocul străzii, nu realizează uneori ce face. I s-a întâmplat să se întoarcă de la muncă și să nu își amintească faptul că a condus spre casă. Apoi, i se întâmplă să audă voci în timpul nopții, chiar dacă e singură.

Femeia a spus că și acum are simptome dureroase și imprevizibile, inclusiv dureri de cap insuportabile, congestie pulmonară, erupții cutanate, umflături cronice la nivelul articulațiilor și palpitații.

Aceasta avertizează asupra pericolului coronavirusului și asupra consecințelor dezastruoase pe care le poate avea, chiar și în cazul oamenilor care au fost în general sănătoși.

Dacă înainte făcea sport zi de zi, acum abia reușește să urce scările fără să obosească, povestește ea.

„Mass-media și medicii dau impresia că fie iei virusul, te lupți cu el 10 zile, te vindeci și viața revine la normal, fie mori.

Mi-e frică, pentru că nimeni nu știe cât o să mai dureze pandemia. Ar putea fi câteva luni, câțiva ani, sau pentru totdeauna.”, a mai adăugat pacienta.

Vezi și Dr. Adina Alberts a iscat un scandal uriaș pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că a avut COVID-19

Citește și:

Încă un bebeluș regal! E anul lor!

Anunțul făcut la TV de Gina Pistol. Ce se întâmplă cu ea acum?