Tiffany King a fost dusă de urgență la un spital din Provo, Utah, la mijlocul lunii ianuarie după ce s-a trezit în timpul nopții pentru că nu putea să respire, fiind răcită de ceva timp. Potrivit Daily Mail, în timp ce se afla în ambulanță, în drum spre spital, ea a intrat în comă. Și asta, pentru că răceala s-a transformat  în pneumonie bacteriană și virală, iar medicii îi mai dădeau doar 15% șanse de supraviețuire.

Până la sfârșitul lunii ianuarie, în corpul ei s-a instalat septicemia, o infecţie a sângelui care ucide 30% dintre pacienţi. Când s-a trezit din comă, ea a aflat  că i-au fost amputate atât membrele inferioare. Acum, la două luni de la tragicul eveniment, Tifanny face recuperare fizică pentru a putea să meargă în fața altarului, în octombrie, când avea programată nunta cu logodnicul ei Moale Fonohema, 37 de ani, și încearcă să învețe să trăiască cu acest handicap.

Atenție mare! O simplă răceală netratată poate avea consecințe grave! Unei femei i-au fost amputate mâinile și picioareleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Tifanny are nevoie de proteze

„Am fost întotdeauna o persoană pozitivă și încerc să rămân așa. Desigur, am zile în care mă întreb de ce mi s-a întâmplat mie așa ceva, dar sunt recunoscătoare pentru faptul că sunt încă în viață și am un viitor lângă familia mea”, a declarat Tiffany pentru revista People.

„Sunt o grămadă de motive pentru care nu ar fi trebuit să mai fiu aici, dar sunt. Așa că încerc să fac tot ce pot, să muncesc și să îndeplinesc fiecare sarcină dificilă pe care o am de făcut pentru oamenii pe care îi iubesc”, a mai spus femeia.

Rudele lui Tiffany i-au făcut un cont pe pagina gofundme.com, unde fac apel la oameni să o ajute pe aceasta să treacă peste aceste momente dificile din viața ei și să strângă banii necesari pentru a-și pune proteze la picioare și la mâini. Costul acestora ajunge la 225.000 de dolari și nu sunt acoperiți de asigurarea medicală.

Citește și: