Carolyn Hartz și-a exclus de 28 de ani zahărul din alimentație, după ce a fost diagnosticată cu prediabet, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină și într-o formă de invidiat.

Australianca dezvăluie că în ultimele trei decenii a mâncat doar ocazional dulciuri, însă doar din cele făcute fără zahăr. „Nu mai consum zahăr de 28 de ani. A fost dificil la început pentru că eram dependentă de el, dar cred că acesta este unul dintre principalele motive care m-au ajutat să mă mențin în formă și sănătoasă”, a declarat femeia.

Consumă foarte multe proteine

Pentru a-și potoli pofta de dulce, Hartz susține că și-a introdus în alimentație foarte multe proteine. „Mă asigur că la fiecare masă consum proteine, în special, la micul dejun, pentru că potolește poftele. Pe măsură ce îmbătrânim metabolismul nostru încetinește, ceea ce înseamnă că trebuie să preluăm controlul și să facem alegeri mai sănătoase și să facem un pic mai multă mișcare. Cred că este foarte important să fii conștient de ce tip de mâncare consumi și cantitatea ei. Să fii atent la ceea ce mănânci este un factor foarte important”, a mai declarat australianca, spunând că porțiile ar trebui reduse.

În loc de zahăr, folosește îndulcitorul natural Xylitol, cunoscut și sub denumirea de zahăr de measteacăn și ulterior și-a făcut și o afacere din el, cu dulciuri fără zahăr.

Arată demențial în costum de baie

CarolynSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Renunțarea la zahăr poate fi un lucru destul de dificil pentru mulți, întrucât aceasta creează dependență. Când renunță la zahăr, mulți oameni resimt efecte secundare precum dureri de cap, irascibilitate și letargie.Deși la început pare greu, dacă reușim să trecem de primele zile, rezultatul va merita”, susține femeia.

Carolyn, mama a trei copii și bunica a patru nepoți, se dezbracă în costum de baie la aproape 70 de ani, fără nici un complex, și susține că orice femeie, de orice vârstă, poate să arate perfect dacă face sport, își micșorează porțiile de mâncare și renunță la zahăr.