Alimentele care topesc grăsimea de pe burtă. Migdalele

Migdalele conțin grăsimi benefice Omega 3, care îți taie pofta de mâncare. În plus, previn bolile cardiovasculare. Pentru că nu au multe calorii, nu se depun.

Sunt bogate în magneziu și ajută la formarea mușchilor. Dacă ai mai multă masă musculară, ai și mai puțină grăsime pe burtă.

În plus, au un conținut ridicat în fibre. De aceea, te ajută să te simți sătulă mai mult timp și combat constipația.

Mănâncă migdale ca gustare de sine stătătoare sau adaugă-le în salate. Nu depăși cantitatea de 15-20 de migdale pentru că pot deveni toxice dacă vei consuma prea multe.

Alimentele care topesc grăsimea de pe burtă. Pepenele verde

Este alimentul ideal atunci când vrei să scapi de grăsimea de pe burtă. Pepenele verde conține 91 % apă. Este ideal să-l consumi la începutul unei mese. Vei avea mai repede senzația de sațietate și vei consuma mai puține calorii.

În plus, te ajută să te simți mai mult timp sătulă și combate retenția de apă în organism. Este bogat în vitamine: B1, B6 și C. Conține și potasiu și magneziu.

Alimente care conțin grăsimi sănătoase. Nu ar trebui să lipsească din dieta ta

Alimentele care topesc grăsimea de pe burtă. Leguminoasele

Dacă vei consuma regulat diverse tipuri de leguminoase (fasole, linte, năut etc.) vei reuși să scapi de grăsimea de pe burtă. Mușchii se vor dezvolta mai bine și nu vei avea probleme cu digestia.

Leguminoasele te ajută să menții senzația de sațietate mai mult timp și nu vei mânca prea mult. Sunt și o bună sursă de fibre solubile. Acestea te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă pentru că provoacă descopunerea ei pentru a putea fi eliminată de corp.

Proteinele din leguminoase îți dau energie. Include-le în meniul tău zilnic în salate, supe sau ca garnituri.

Citește și: Silueta de vis cu ajutorul băuturi: exterminatorul de grăsime

Sursa foto: 123rf.com