Silueta ne este de multe ori pusă în pericol, nu numai de schimbările prin care trecem din cauza vârstei, dar și de constructia metabolismului deficitar în comparație cu cel al bărbaților. Dacă ești dispusă să investești în trupul tău, atunci ai nevoie și de o vibrolipoaspirație.

O lipoaspirație sau o vibrolipoaspirație fac minuni dintr-un corp care și-a pierdut suplețea. Unele regiuni nu își revin nici după antrenamente intensive, nici după diete. Asemenea intervenții sunt preferate după naștere sau pentru repararea anumitor zone, în timpul curelor de slăbire. Prin urmare, poți să uiți nefericirea resimtita in legatura cu modul in care arati si cu modul in care corpul tau se transforma odata cu trecerea anilor.

Cum se numește cea mai eficientă metodă? Vibrolipoaspirație!

Vibrolipoaspiratia este foarte populara deoarece are cea mai mare eficiență în remodelarea corporală. Celulele adipoase care sunt eliminate prin aceasta tehnica nu vor mai creste un zona asupra careia s-a intervenit. „In timpul procedurii de vibroaspiratie, chirurgul foloseste canule mici, inserate in zona afectata, cu ajutorul carora grasimea este distrusa si apoi aspirata. Inovatia vibroaspiratiei consta in faptul ca aceasta procedura este asistata de o miscare vibratoare a canulei, facand interventia mai putin traumatizanta pentru tesuturile cu care se lucreaza”, a declarat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Chiar daca astazi vibroaspiratia este mult mai eficienta ca premergatoarea sa, liposuctia, inventata acum circa 25 de ani, tehnica ramane aceeasi. Este o procedura cu scopuri estetice care consta in aspirarea definitiva a depunerilor de grasime, localizate cu ajutorul unei incizii foarte mici si a unor canule foarte fine. „Vibroaspiratia este o tehnica mult mai eficienta decat liposuctia, indiferent de cantitatea sau calitatea grasimii care se doreste a fi eliminata, si in principiu nu mai este necesara repetarea procedurii. Tehnica este mai putin traumatizanta pentru organism, datorita faptului ca vibratiile produse de fluxul de aer comprimat disloca grasimea, aceasta fiind mult mai usor de absorbit cu ajutorul canulei”, a completat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos.

Rabdă la frumusețe…

Aceasta interventie se realizeaza in cateva ore, in functie de complexitatea depunerilor, se foloseste anestezie locala, nu lasa cicatrici, iar perioada de recuperare poate varia intre 5 si 7 zile. Nu are restrictii legate de varsta pacientilor, este insa nevoie de investigatii in ceea ce priveste starea generala de sanatate a pacientului. „Gradul semnificativ redus de traumatizare al tesutului in cazul unei proceduri de vibroaspiratie conduce automat la o perioada de recuperare redusa ca timp si dificultate. De asemenea, miscarea tridimensionala a canulei protejeaza nervii si vasele de sange si minimizeaza riscurile accidentelor, facand astfel din vibroaspiratie una din cele mai sigure tehnici de acest gen”, a concluzionat chirurgul estetician Silvia Stanculescu-Vasalos. Costul unei astfel de interventii porneste de la suma de 1600 euro si se poate mari in functie de zonele asupra carora se intervine. Mai multe detalii la www.metamorphosiscenter.ro.

Sursa foto: www.silviastanculescu.wordpress.com