Simone Gately, în vârstă de 34 de ani din Halifax, North Yorkshire, a reușit să cucerească internetul cu pozele ei. A devenit mamă a cinci copii în doar șase ani, dar cu toate acestea a reușit să-și păstreze silueta de invidiat și nu are pic de celulită.

Face exerciții de două ori pe zi

Femeia susține căea este dovada vie nu există nici o scuză ca după o sarcină să nu ai o siluetă de vis și recunoaște că ea își folosește copiii pe post de greutăți în timpul exercițiilor fizice ca să se mențină în formă, având un program foarte bine pus la punct. Deși are cinci copii cu vârste sub 9 ani, ea reușește să își facă timp să facă exerciții fizice de două ori pe zi. Se trezește la 5 dimineața pentru primul antrenament, iar apoi iese la o plimbare cu cățelul ei.

mama 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Își folosește copiii pe post de greutăți

Soțul ei, Paul Gately (45 de ani), profesor în studii de obezitate, împreună cu cei cinci copii Minnie (2 ani), India(cinci ani), lossom (șase ani), Chester (șapte ani) și Summer (8 ani),  chiar se antrenează și ei alături de ea, în timpul exercițiilor fizice.

„În timpul primei mele sarcini cu Summer am mâncat foarte mult și am pus foarte multe kilograme pe mine. Eram cu 20 de kilograme mai grasă când am născut. Însă, după scurt timp de la naștere am slăbit rapid și după 10 luni m-am măritat cu Paul. De atunci am mai născut patru copii și toția u sub 9 ani. Deși abdomenul meu s-a umflat și s-a dezumflat de atâtea ori, toto mai am pătrățele de mușchi și corpul pe care mi l-am dorit mereu. Vreau să le arăt și altor femei că nu trebuie să te închizi în sala de fitness și să lași exercițiile fizice să-ți domine viața ca să ai un abdomen plat și mușchi tonifiați. Pentru mine acesta nu este un obicei costisitor și daor mă ajută să țin pasul cu copiii mei”, spune femeia.

Citește și: În urmă cu câteva luni, acest actor celebru și-a pierdut soția, iar acum a șocat pe toată lumea cu anunțul lui. Nimeni nu a crezut că acest lucru se va întâmpla așa curând

Și-a recăpătat silueta doar în trei luni

Deși pe pagina ei de Instagram este criticată și multe femei îi spun că este imposibil săa rate așa după ce a născut de cinci ori, răspunsul lui Simone este foarte simplu: „Sunt la fel ca celălalte mame”. Însă, ea recunoaște că după fiecare sarcină și-a recăpătat silueta doar după trei luni, măncând sănătos și făcând exerciții fizice cu ajutorul copiilor ei.

Iată cum arată meniul ei zilnic

Mic dejun: Granola sau omeletă din albuș de ou

Prânz: Salată cu cereale integrale și somon

Cina: Pește și legume sau carne de curcan și legume la grătar

Gustări: Două banane

Fotografii: Instagram
Citește și: