Pentru toate rochiile senzaţionale pe care le-ai lăsat în magazine, pentru perechea de jeanşi pe care ai cumpărat-o cu două mărimi mai mică, dar şi pentru proastele alegeri în numele siluetei de ocazie, eşti gata să faci o schimbare?
Dacă răspunsul tău este da, atunci nu trebuie decât să te pregăteşti pentru mici schimbări în viaţa ta, care-ţi vor aduce beneficii multiple. Optează pentru un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, cu un plan alimentar raţional, alcătuit din alimente sănătoase şi mişcare care te păstrează în formă pentru întreaga zi. Nu trebuie să-ţi iei gândul de la mâncare, ci dimpotrivă, doar să-ţi planifici atent mesele şi să ai grijă să nu sari niciuna. Iată cum poţi avea un nou stil de viaţă care să-ţi dea o stare de bine, energie şi bună-dispoziţie.
• Începe fiecare zi cu o recompensă: un shake Formula 1 care se prepară rapid şi îţi oferă tot complexul de nutrienţi de care organismul tău are nevoie pentru o funcţiona optim. Poţi combina diversele arome de shake cu fructele preferate, suc sau lapte.                 
• Ţine foamea sub control la „ora ronţăielii”, la 10:30, cu o punguţă de boabe de soia prăjite, însemnând  9,9 g de proteine şi doar 113 kcal.
• La ora prânzului, să ai pregătită porţia de carne slabă cu legume la cuptor, plus o salată multicoloră. Doar aşa te ridici de la masă sătulă, dar la fel de uşoară.
• Gustarea de după-amiază poate fi extrem de savuroasă dacă alegi Batonul Proteic, cu doar 130 de calorii, şi conţinut de proteine de calitate, care dezvoltă masă musculară slabă. Prin creşterea procentului de masă musculară slabă, metabolismul este de asemenea intensificat, adică arde mai multe calorii, chiar şi în timpul somnului. Nu-i aşa că ai visat la asta dintotdeauna?
• Cina poate fi o adevărată delectare: o masă sănătoasă cu peşte şi salată verde sau, dacă simţi că nu ai ajuns la forma ideală, un shake Formula 1. Respectând „Planul de 5 mese pe zi”, vei vedea curând cum corpul tău îşi va face loc în jeanşii tăi preferaţi, iar tu vei fi mai încrezătoare ca oricând!