Ingrediente
Preparare:
1. Carnea și dovleacul tăiat
cuburi se pun într-un vas de
cuptor.
2. Se stropesc cu ulei, se presară
sare și piper și se adaugă cepele
tăiate în patru sau șase.
3. Se dau la cuptor pentru
15 minute, apoi se adaugă
supa facută din concentrat si
apă.
4. Se lasă la cuptor 45 de minute,
pâna ce carnea și legumele
sunt fierte, iar zeama a
scăzut. În ultimele 15 minute
se adaugă mugurii de pin
și rozmarinul și se continuă
prepararea.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_68fe816f860e8e8b1f5fc6e4fa0d4e67.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)