► Ingrediente
► un kg carne de viţel
►3 ardei graşi de culori diferite
►2 cepe
►o crenguţă ţelină
►3 căţei usturoi
►o foaie dafin
►o lingură făină
►150 ml vin alb sec
►4 linguri ulei
►sare ►piper

► Preparare:
1. Într-o cratiţă cu ulei încins se pun ceapa, ţelina, carnea, usturoiul feliat. Se lasă 5 minute să se călească împreună, apoi se adaugă făina.
2. Se toarnă vinul, 250 ml de apă, se pune dafinul şi se potriveşte de sare şi piper. Când amestecul fiarbe, se acoperă cu un capac şi se lasă o oră.
3. Între timp, ardeii se taie cuburi sau fâşii şi se adaugă după cele 60 de minute de fiert. Se mai lasă 30 de minute.
4. Se serveşte cu orez fiert simplu pentru că garnitura de carne este aromată destul.