Ingrediente:
1. Se amestecă berea, condimentele și sucul de lămâie și se lasă carnea de vită în această marinată, la frigider, pentru 12 ore.
2. A doua zi, carnea de vită se șterge de zeama în care a stat și se taie fâșii. Se călește în ulei, apoi se adaugă ardeii tăiați și ei fâșii și ceapa. Se mai lasă 5 minute la călit.
3. Se servește imediat, cât este caldă.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_20b9f50a0f153364f48857169651af0a.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Nicole Cherry se mărită! Ce rochie a ales? E o mireasă atipică! Mai rar vezi așa ceva FOTO
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri