Vezi si reteta de musaca de vinete cu care dai gata orice gurmand.
Mod de preparare vinete umplute
1. Vinetele spălate se taie în două pe lung și se scoate miezul care se toacă mărunt. 2. Miezul vinetelor și ceapa cur ățată și tocată fin se călesc în ulei.
După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă carnea de vită, se desface cu lingura și se lasă 5 minute pe foc.
3. Se presară scorțișoara, oregano, sarea, piperul, se amestecă, se adaugă roșiile fără miez și se mai lasă 5 minute pe foc.
4. Se umplu vinetele, se dau 25 de minute la cuptor și, cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune mozzarella. Se mai țin la cuptor câteva minute
Nu uita sa pastrezi cateva vinete pentru salata de vinete!
Invata sa faci vinete la cuptor. Mai multe retete cu vinete pentru familia ta!
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cum arată femeia care și-a lăsat barba să crească! Toți se uită lung la ea! FOTO
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri