Ingrediente
● o varză mică, murată
● 2 morcovi rași
● 2 cârnați picanți
● 100 g linte
● 2 linguri untura de gâscă
● verdeață, dupa gust
● sare ● piper
Preparare:
1. Într-o lingură de untură se pun cârnații rondele la călit.
2. Se scot și se pune apoi varza tăiată fideluță și morcovul ras. Se adaugă și cealaltă lingură de untură și se lasă la călit 15 minute.
3. Între timp, lintea se fierbe 10 minute în apă cu puțină sare. Se toarnă apa peste varză și se lasă la fiert 30 de minute.
4. Apoi, se pun cârnații, se potrivește de piper și se continuă fierberea. Aproape de final, se adaugă lintea. Se mai lasă 10 minute să fiarbă, se adaugă
verdeața și se aduce la masă.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri