Ingrediente
1. Se toacă varza, se presară cu sare și se framântă.
2. În ulei, se pun la rumenit baconul tăiat cuburi mici, ceapa și morcovul feliat.
3. După 5 minute, se adaugă varza presată de suc și se lasă 5 minute să se călească și ea.
4. Se toarnă peste varză aproximativ 250 ml apă și se lasă la fiert cu capac aproximativ 30 de minute. Spre sfârșitul fierberii, se potrivește gustul de sare și piper. Se servește cu ceapă verde deasupra.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri