Nu îți ies mereu așa cum ți-ai dori? Iată câteva trucuri pentru a obține găluște reușite de fiecare dată!
► Pentru a se obţine găluşte mai pufoase, albuşurile se bat spumă şi se amestecă uşor, numai de jos în sus.
► Găluştele mai gustoase sunt cele care se fierb în supă.
► Lingura cu care se ia din compoziţia de găluşte trebuie să fie umezită de fiecare dată în supă.
► Găluştele se fierb la foc mic, cu capacul la supă tras puţin pe o parte.
► Atunci când se face o supă cu găluşte, este bine să se folosească o oală mai largă, cu suprafaţa mai mare.
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)