Ingrediente:
► o cutie ton mărunţit
►100 g paste
►30 g unt
►75 g caşcaval
►3 ouă
►3-4 roşii
►sare
►piper
► pătrunjel pentru ornat
1. Se fierb pastele în apă cu sare, apoi se scot în sită şi se dau prin jet de apă rece.
2. Într-un vas termorezistent, se pun pastele, tonul bine scurs, ouăle unul câte unul, sarea şi piperul. La final, se aşază roşiile tăiate rondele.
3. Se presară caşcavalul şi se dă vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. După ce s-a făcut, mâncarea se serveşte ornată cu pătrunjel.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri