Ingrediente
1. Ceapa se taie peştişori şi se
pune la călit în ulei.
2. Carnea se taie cuburi, se trece
prin făină şi se pune la călit,
peste ceapă.
3. Se lasă să-şi schimbe culoarea,
se presară sare, se toarnă
apă şi se lasă la fiert 30 de
minute.
4. Apoi, se pun bulionul desfăcut
cu puţină apă şi ciupercile şi
se mai lasă pe foc 15 minute. Se
verifică gustul de sare şi piper şi
se serveşte cu garnitură de orez
sau cartofi.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri