Ingrediente pentru tocăniță de curcan:
● 2 aripi de curcan
● o ceapă
● 2 ardei grași
● un morcov
● o lingură făină
● 100 ml ulei
● 2 linguri bulion
● sare

● piper

1. Aripile se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute, se scurg și se pun într-un vas de cuptor unse cu ulei și presărate cu sare și piper. Se lasă la cuptor 35 de minute.
2. Între timp, ceapa se călește în ulei, se adaugă morcovul și ardeii grași, curățați, spălați și tăiați mărunt.
3. După ce s-au înmuiat legumele, se pune făina, se lasă la fiert 20 de minute.
4. Se adaugă bulionul desfăcut cu puțină apă, se mai lasă 10 minute, se potrivește gustul de sare și piper. Se aduce ca
garnitură la aripile de curcan.

Rulada asta de curcan cum vi se pare?