Ingrediente:

● 4 pulpe de iepure
● 500 g ciuperci conservate

● 50 g unt
● 2 linguri ulei

● 2 linguri muștar
● 3 linguri făină

● 2 cepe
● 200 g cubulețe de bacon

● 500 ml lapte
● 300 ml apă

● pătrunjel, pentru servit
● sare

● piper

1. Într-un vas încăpător se topește untul în ulei și se rumenesc pe toate părțile bucățile de carne de iepure.
2. Se scot și se pune făina, se lasă un minut, se toarnă apa, laptele și muștarul și se amestecă bine cu telul.
3. Se adaugă ciupercile trecute sub un jet de apă și bine scurse, baconul, ceapa tăiată, sare și piper. Se pune și carnea dezosată, acoperind-o bine cu sos. Se acoperă și se fierbe 40 de minute.
4. Apoi, se lasă la cuptor 30 de minute fără capac. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Să încerci și rețeta asta cu carne de iepure!