► Ingrediente
► 500 g pulpă de porc
► 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
► 2 cepe mari
► 2 ardei capia
► 5 morcovi
► 300 g ciuperci
► 6 cartofi
► 300 ml piure de roșii
► sare
► piper
► cimbru uscat

► Preparare:
1. Se curăță și se spală ceapa, apoi se taie fâșiuțe și se călește în uleiul de măsline. Carnea se taie cubulețe și se adaugă peste ceapa înăbușită.
2. După ce s-a pătruns bine carnea, se curăță și restul de legume și se adaugă rând pe rând în cratiță. Cartofii ar fi bine să fie puși ultimii, deoarece aceștia fierb cel mai repede.
3. Roșiile se spală și se opăresc, apoi se desfac de coajă și se pasează cu blenderul. Piureul de roșii se adaugă la sfârșit.
4. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru uscat.