Ingrediente pentru tocană de vită cu sos de bere:

● 400 g cuburi carne de vită
● 200 ml bere neagră
● 3 linguri ulei

● o ceapă

● un morcov
● un fir țelină

● o rădăcină păstârnac
● un litru supă de vită
● 2 crenguțe cimbru

● rozmarin
● sare ● piper boabe

1. Într-o oală cu pereți groși se încinge uleiul și se pune carnea la călit pentru 3-4 minute. Se presară cu sare și se lasă până ce își schimbă complet culoarea.
2. Se adaugă ceapa și țelina, morcovul și păstârnacul, toate curățate și tăiate mărunt și se lasă 3 minute pe foc.
3. Se adaugă rozmarinul, piperul boabe, cimbrul, berea și supa.
4. Se lasă la fiert 90 de minute, amestecând din când în când.

Uite o rețetă de friptură de vită care nouă ne place in mod deosebit!