Ingrediente:
►un kg cuburi de vită pentru gătit
►un kg morcovi
►4 cartofi
►50 g unt
►2 cepe mari
►o lingură ulei
►o crenguţă cimbru
►2 foi dafin
►sare
►piper
1. Carnea se sărează şi se piperează amestecând-o cu degetele.
2. În cratiţa de fiert se pun untul şi uleiul şi se lasă să se topească. Apoi, se pun carnea şi ceapa tăiată mai mare. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea pe toate părţile.
3. Se adaugă morcovii tăiaţi rondele, cartofii tăiaţi cubuleţe, se mai presară sare, se pun cimbrul şi foile de dafin şi se acoperă cu apă. Se pune capacul şi se lasă să fiarbă la foc mic pentru 3 ore.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri