Ingrediente:
►un kg cuburi de vită pentru gătit
►un kg morcovi
►4 cartofi
►50 g unt
►2 cepe mari
►o lingură ulei
►o crenguţă cimbru
►2 foi dafin
►sare
►piper
1. Carnea se sărează şi se piperează amestecând-o cu degetele.
2. În cratiţa de fiert se pun untul şi uleiul şi se lasă să se topească. Apoi, se pun carnea şi ceapa tăiată mai mare. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea pe toate părţile.
3. Se adaugă morcovii tăiaţi rondele, cartofii tăiaţi cubuleţe, se mai presară sare, se pun cimbrul şi foile de dafin şi se acoperă cu apă. Se pune capacul şi se lasă să fiarbă la foc mic pentru 3 ore.
PARTENERIATE
Redactia.ro
S-a tatuat peste tot timp de 5 ani. Chiar și în ochi! Cum arăta tânăra înainte? Era o adevărată frumusețe
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)