Ingrediente
1. Se pun la călit, în ulei, usturoiul feliat, ceapa tocată și ghimbirul. Se lasă 5 minute la foc mic.
2. Se adaugă roșiile tocate mărunt și praful de curry și se lasă 15 minute la foc mic.
3. Se adaugă peștele și sucul de lămâie. Se potrivește de sare și piper.
4. Se lasă pe foc 10 minute. Această tocană de pește se servește caldă.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A aflat că soțul ei o înșală așa că s-a dus la amantă să-i ceară socoteală! Ce i-a spus amantei
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri