Ingrediente:
Pentru servit:
1. Cireșele fără sâmburi și codițe și spălate bine se taie în două și se pun la fiert cu 100 g zahăr și apă cât să le depașească puțin. Se lasă 30 de minute.
2. Între timp, gălbenușurile se bat cu mascarpone, zahărul vanilinat și restul zahărului.
3. Albușurile se bat cu cele două linguri de
zahăr pudră și se adaugă peste mascarpone. În pahare sau cupe se repartizează cireșele fierte.
4. Se pune crema mascarpone, pișcoturi trecute prin cafea, iarăși mascarpone și se lasă o oră la rece. Se servește cu cirese proaspete.
Sursa foto:Shutterstock
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Libertatea.ro
Horoscop 26 septembrie 2024. Vezi ce iţi rezervă astrele
Libertatea.ro
Legume de toamnă. Legume pe care să le consumi toamna
Horoscop