Ingrediente
1. Prazul tăiat rondele se călește în unt topit și se lasă aproximativ 10 minute la călit.
2. Apoi, se adaugă codul bine curățat de eventualele oase și se lasă 2 minute pe foc apoi se retrage. Se lasă puțin să se răcorească și se amestecă cu ouăle bătute cu sare, piper și nucșoară.
3. Din aluat se taie patru bucăți, pe mărimea formelor de copt tarte și acestea se pun în formele tapetate cu hârtie de copt.
4. Se pune amestecul de praz, pește și ouă și apoi se taie și se repartizează cașcavalul. Se dă la cuptor pentru 30 de minute maximum.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Este însărcinată! A făcut anunțul la doi ani de când i-a murit fiul! E în al nouălea cer, felicitări!
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri