Ingrediente:
● 100 g fulgi de ovăz
● 30 g amestec de nuci, alune
● o lingură semințe de floarea-soarelui
● o lingură semințe de dovleac
● o lingură nucă de cocos măcinată
● o lingură ulei ● 2 linguri miere
Pentru umplutură:
● 250 g iaurt bine scurs
● o lingură miere
● 100 g mix de afine, mure și zmeură
1. În bolul robotului se pun amestecul de nuci și alune, semințele și nuca de cocos, apoi se mixează.
2. Uleiul se încălzește, se amestecă bine cu mierea și apoi se toarnă peste amestecul râșnit. Se adaugă fulgii de ovăz.
3. Se împarte amestecul obținut în formele de copt ușor unse cu ulei. Se coc 10 minute și apoi se lasă la răcit complet.
4. Aceste tarte se umplu cu amestec de iaurt și miere și se servesc cu mixul de fructe deasupra.
Sursa foto:Shutetrstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri