Ingrediente
1. O formă rotundă de copt se unge cu unt şi se așază aluatul de foitaj, inclusiv pe marginile tăvii. Se taie aluatul care le depășește şi se înţeapă tarta cu furculiţa.
2. Se taie cuburi mici şunca şi felii subţiri dovlecelul şi se pun în formă.
3. Se bat ouăle foarte bine, se adaugă laptele, sare şi piper şi se toarnă peste şuncă şi dovlecei.
4. Se presară caşcavalul şi se lasă aproximativ 30 de minute la cuptor.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri