Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru aluat:
Pentru cremă:
1. Se amestecă la robot făina, untul tăiat cubuleţe, sarea, oul, zahărul şi esenţa.
2. Se amestecă la viteză mică, apoi medie. Aluatul obţinut se dă o oră la frigider, învelit în folie alimentară. Apoi se întinde, se transferă în tavă, se înţeapă cu furculiţa.
3. Pentru crema de interior, se amestecă la mixer ouăle, zahărul şi esenţa. Se adaugă smântâna şi apoi se toarnă în tavă.
4. Se aşază felii de prune şi se coace 45 de minute. Se ornează cu migdale feliate.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri