Ingrediente
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Drojdia se desface în apă călduță cu puțină făină și se lasă 10 minute. Se toarnă în golul făcut în făină, apoi se adaugă uleiul, sarea și se framântă. Se lasa 2 ore la crescut, apoi se frământă din nou aluatul, se întinde
o foaie groasă și se pune în tava de aragaz unsă.
2. Se fac goluri cu lingura, se pun ouăle sparte și se coace tarta 35 de minute. Ciupercile se pun în tigaie și, după ce s-a evaporat apa, se toarnă uleiul. Se mai călesc 15 minute. Se pun sare, piper și pătrunjel și se
aduce la masă cu ciupercile.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
A fost dependentă de cocaină, iar acum a slăbit enorm. I s-a lăsat pielea și a ajuns să arate așa. Mulți s-au întrebat dacă nu cumva e grav bolnavă
Advertorial
Cele mai bune trucuri pentru ardeii copți. Cum se coc și cum se curăță rapid!
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri