Ingrediente
- 4-6 mere golden
- 150 g unt
- 150 g zahăr pudră
- 200 g aluat gata preparat
- scorţişoară
1. Într-o cratiţă se pune untul să se topească, apoi se adaugă zahărul, scorțișoara şi se face un caramel. Se trage de pe foc. Se pun felii de mere în caramelul făcut şi se trage apoi de pe flacără.
2. Aluatul se întinde şi se lasă un pic mai mare decât diametrul formei de copt.
3. Se pune aluatul peste merele caramelizate călduţe, marginile aluatului se pliază către interior şi apoi se fac mici găuri în aluat. Tarta cu mere se lasă la cuptor 35-40 de minute. Se răstoarnă cu ajutorul unui platou.
Sursa foto:Shutterstock
PARTENERIATE
Redactia.ro
Trăiește din ce găsește prin tomberoane! Mama lui vitregă este faimoasă, dar nu-i dă niciun ban. Îl lasă să trăiască de pe o zi pe altă, în condiții inumane 😭😭😭
Parteneri
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_db36bc26966aac9a42fa618257b9bec0.jpg)
RetetePractice.ro
Pasca fara aluat
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_1d66aedede785fcd2b4764596adadc82.jpg)
RetetePractice.ro
Cozonac fara framantare cu nuca si cacao
:contrast(8):quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_087fd5d00d7fbbff8b60aad30cd3719f.jpg)