Ingrediente:
Pentru aluat:
Pentru umplutură:
1. Pentru aluat, se framântă bine toate ingredientele. Dacă mai e nevoie de apă sau de făină, se mai adaugă puțin, cât să se obțină un aluat care nu se lipșete de mâini. Se lasă la crescut 30 de minute.
2. Între timp, se pun stafidele în apa caldă să se umfle.
3. Aluatul se întinde în tava mare de aragaz. Se găurește cu dinții unei furculițe și se unge cu jumătate din cantitatea de unt topit. Se așază brânza de vaci și apoi se presară zahărul. Se așază felii de mere fără coajă și semințe, se aduc marginile aluatului spre centru, se ung cu restul de unt, se presară stafidele bine scurse și se
dă la cuptor pentru 25 de minute.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri