Ingrediente pentru tartă cu leurdă:
● un aluat foitaj gata preparat
● 250 g telemea
● 3 ouă
● 2 legături leurdă
● 150 ml smântână
● 150 ml lapte
● sare
● piper
1. Frunzele de leurdă bine spălate se opăresc două minute în apă clocotită și se lasă la scurs.
2. Brânza se fărâmițează și se amestecă bine cu ouăle bătute cu lapte și smântână.
3. Aluatul se desface din pachet și se așază în forma de copt, înlăturând marginile care trec de buza vasului.
4. Se toacă leurda, se amestecă bine cu ouăle, brânza, sare și piper, se toarnă totul peste aluat și se lasă la cuptor pentru 35 de minute.
Prepară și aceste fursecuri cu unt de arahide… sunt nemaipomenite!
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ireal! Ce note a luat fiica Adrianei Iliescu la BAC? Profesoara, reacție publică după ce a aflat rezultatele
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri