Ingrediente:
Pentru aluat:
200 g făină
Pentru cremă:
1. Pentru aluat, se freacă puțin untul apoi se adaugă zahărul, făina de migdale, sarea, oul și făina.
2. Se amestecă și se lasă aluatul la frigider pentru o oră. Apoi se întinde, se transferă în forma de copt și se coace 25 de minute, cu boabe de fasole deasupra, care se scot apoi și se aruncă.
3. Pentru cremă, se amestecă ouăle, zahărul, coaja și sucul de lămâie. Se pune amestecul la bain-marie și se fierbe 30 de minute până ce se obține o cremă groasă. Se lasă la răcit, se pune untul și se amestecă 5 minute la mixer. Se lasă la frigider.
4. Crema se toarnă în forma de tartă coapta și se servește.
Sursa foto:Northfoto/Colorise
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Doi pescari au găsit o sticlă în mijlocul râului, scris din 1989. După ce l-au citit, au izbucnit în lacrimi
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri