Ingrediente:
Pentru baza de biscuiți:
Pentru umplutură:
● 2-3 gutui
● 3 ouă
● 200 g zahăr
● 300 ml apă
● un baton vanilie
● 500 g cremă de brânză
1. Gutuile se spală, se curăță de căsuța cu semințe, se taie cuburi și se pun la fiert cu apă, 100 g zahăr și vanilia.
2. Se lasă 30 de minute pe foc, se scurg apoi și se pasează pentru a obține un piure de fructe.
3. Biscuiții se mărunțesc și se amestecă bine cu untul topit. Se tapetează și baza, și lateralele unei forme de
copt cu pereți detașabili.
4. Brânza se amestecă bine cu ouăle și restul de zahăr, se adaugă piureul de gutui și se toarnă peste baza de
biscuiți. Se lasă la cuptor 30 de minute. E mult mai bună dacă stă o noapte la frigider.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cu colăcei și celulită! Așa arată cea mai râvnită femeie din lume! Toți o felicită pentru curajul de a se fotografia așa
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_85e846518dccf349af04776881650cc7.jpg)
Parteneri