Ingrediente:

Pentru baza de biscuiți:

  • 300 g biscuiți de cacao
  • 100 g unt
  • Pentru umplutură:

    ● 2-3 gutui
    ● 3 ouă
    ● 200 g zahăr
    ● 300 ml apă
    ● un baton vanilie
    ● 500 g cremă de brânză

    1. Gutuile se spală, se curăță de căsuța cu semințe, se taie cuburi și se pun la fiert cu apă, 100 g zahăr și vanilia.
    2. Se lasă 30 de minute pe foc, se scurg apoi și se pasează pentru a obține un piure de fructe.
    3. Biscuiții se mărunțesc și se amestecă bine cu untul topit. Se tapetează și baza, și lateralele unei forme de
    copt cu pereți detașabili.
    4. Brânza se amestecă bine cu ouăle și restul de zahăr, se adaugă piureul de gutui și se toarnă peste baza de
    biscuiți. Se lasă la cuptor 30 de minute. E mult mai bună dacă stă o noapte la frigider.

    Sursa foto:Shutterstock