Ingrediente

  • un pachet foitaj
  • 250 g ciuperci de pădure
  • 2 cârnați picanți
  • 3 ouă
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smântână
  • un ardei iute
  • puțin cimbru proaspăt
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1. Aluatul se întinde puțin cu
    sucitorul și se transferă în tava
    de copt. Se găurește din loc în
    loc cu o furculiță.
    2. Ciupercile se trec sub un jet
    de apă dacă au fost conservate,
    se scurg, se taie dacă sunt
    prea mari, și se pun peste aluat.
    3. Cârnații rondele se presară
    pe lângă ciuperci. Ouăle se bat
    cu laptele și smântâna, se potrivește
    gustul de sare și piper, se
    adaugă pătrunjelul tocat și se
    toarnă peste ciuperci și cârnați.
    4. Se lasă la cuptor 35 de
    minute și se aduce la masă cu
    cimbru și ardei iute deasupra.

    Sursa foto:Shutterstock