Ingrediente:
Pentru aluat:
- 250 g făină
- 125 g unt
- 225 g zahăr
- 5 linguri smântână de gătit
Pentru umplutură:
- 4 ouă
- 250 ml lapte
- un ananas
- un plic zahăr vanilat
- 3 linguri miere
- 100 ml rom
1. Pentru aluat, făina se amestecă bine cu untul și
125 g zahăr. Se desface totul cu degetele sau se mixează la
robot și apoi se adaugă smântâna și se mixează până ce
se formează aluatul.
2. Aluatul astfel format se întinde într-o foaie cu sucitorul
și se transferă într-o formă de tartă, unsă cu puțin unt.
Aluatul se înțeapă din loc în loc cu furculița și se dă la rece.
3. Ananasul se curăță, se taie rondele și se pune într-o
tigaie cu mierea, romul și zahărul vanilat.
4. Ouăle se bat cu cele 100 g zahăr rămase, se adaugă
laptele, se toarnă amestecul în forma de la rece și se asază
rondelele de ananas. Se dă la cuptor 30 de minute.
Credit foto:Shutterstock
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Vedete
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Horoscop