Ingrediente:

  • 250 g tagliatele
  • un iepure porționat
  • 300 ml bere blondă
  • o tijă țelină
  • o ceapă
  • 1/2 kg morcovi
  • 100 g suc de roșii
  • 2 linguri făină
  • o lingură zahăr brun
  • 60 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1. Într-o cratiță cu pereți groși se pun la topit 30 g unt și uleiul. Carnea de iepure se trece prin făină și se pune la rumenit odată cu ceapa și țelina. Se presară cu zahăr și se lasă pe foc 5 minute.
    2. Se toarnă berea, se adaugă morcovul tăiat rondele, sare și piper. Se lasă pe foc aproximativ 25 de minute. Se adaugă sosul de roșii și se mai lasă la fiert 10 minute.
    3. Se fierb pastele, se scurg, se amestecă cu restul de unt și apoi se aduc la masă cu sosul de carne de iepure.

    Sursa foto:Northfoto/Colorise