Ingrediente:
Pentru servit:
1. Se pune orezul la fiert, simplu în apă.
2. Usturoiul se călește 30 de secunde în unt.
3. Se adaugă supă de pasăre și atâta apă cât orez. Se lasă pe foc 2 minute.
4. Se retrage de pe foc, se adaugă iaurtul amestecat bine în prealabil, se adaugă orezul
scurs, se amestecă, se adaugă mărarul, sare și piper și se dă la rece. Această supă de iaurt se servește cu felioare de castraveși și ridichi.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri