Ingrediente pentru supă marocană de iaurt:

● 250 g carne de miel
● 250 g năut înmuiat

● o ceapă
● 100 g linte

● o legătură coriandru
● o legătură pătrunjel

● un fir țelină
● 50 g făină

● 300 g roșii în bulion
● 150 g pastă de roșii

● o linguriță ghimbir

● o linguriță scorțișoară
● 100 g fidea

● 2-3 linguri ulei
● 50 g orez

1. În oala în care se va fierbe supa marocană de năut se rumenește în ulei carnea tăiată cuburi mici, se adaugă ceapa, pătrunjelul, coriandrul și țelina tocate mărunt. Se lasă 5 minute.
2. Se adaugă condimentele și se călește totul 2-3 minute. Se adaugă apoi năutul înmuiat, se toarnă 2 litri de apă și se lasă la fiert 30 de minute.
3. Se pun lintea și roșiile și se mai lasă pe foc 20 de minute. Făina se desface în puțină apă, la fel pasta de roșii și se adaugă în oală. Se pun orezul și fideaua.
4. Se lasă încă 15 minute, amestecând din când în când.