Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 pulpe întregi
  • 2 morcovi
  • o felie generoasă rădăcină de țelină
  • o ceapă
  • 2 rădăcini pătrunjel sau păstârnac
  • taieței de casă
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1. Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.
    2. Se ia spuma de mai multe ori și, în momentul în care aceasta nu se mai formează, se adaugă legumele curățate și tăiate mai mărunt.
    3. În momentul în care carnea și legumele au fiert, se scoate carnea, pulpele se pot pune la cuptor, iar părți din piept se taie fâșii pentru supă.
    4. Se fierb tăiețeii, se scurg, se pun în supă alături de legume și piept de pui, sare și piper. Se aduce supa la masă cu pătrunjel deasupra.

    Sursa foto: Shutterstock