Ingrediente
1. Morcovii se trec prin răzătoarea
cu ochiuri mari și se pun la
fiert în doi litri de apă cu ceapa
tăiată mărunt și ardeiul tăiat
fâșii.
2. Se lasă 10 minute, apoi se
pun cartofii curățați și tăiați
cuburi, se lasă 15 minute și se
pun roșiile în bulion.
3. Ouăle se bat cu smântâna,
sare și piper. Se pune peștele,
se lasă 10 minute la fiert și apoi
se scoate deoparte.
4. Se drege supa cu amestecul
de ouă, se lasă să dea un clocot,
se pune peștele și se aduce
la masă.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_04424003f6f5781138c481805cdc05f5.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_27a589e369efcaf8e2a7aa38833b8c8c.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)