Ingrediente
1. Se amestecă carnea, oul,
pesmetul, pătrunjelul tocat,
parmezanul, busuiocul şi ceapa
tăiată mărunt.
2. Se frământă un pic compoziţia
şi apoi se modelează
chiftele mici.
3. Supa de pui se completează
cu apă, după cât se doreşte
a fi de deasă supa finală, şi
se pune la foc. Când a dat în
clocot se pun perişoarele.
4. Se lasă să ajungă din nou la
punctul de fierbere, se micşorează
focul şi se pun pastele.
Se lasă la foc mic 10 minute,
amestecând.
Sursa foto:Shutterstock
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_b6bf6da1f1973711a47390b6f5334459.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_8fe77980b4447a14b8f7f9af437941f1.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_102866672ded3956ae42189934e978be.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)