► Ingrediente
► 3-4 fire de praz
► o ţelină cu frunze
► un păstârnac
► 3 cartofi
► o rădăcină pătrunjel
► 2-3 căţei usturoi
► 2-3 linguriţe ulei de măsline
► sare
► piper negru măcinat
► o baghetă integrală cu seminţe
► Preparare:
1. Se curăţă legumele, se spală şi se taie bucăţi mai mari. Se fierb în apă cu sare şi cu o linguriţă de ulei de măsline.
2. Separat, se curăţă prazul şi se fierbe cu legumele.
3. Se feliază bagheta, se taie cubuleţe, care se stropesc cu ulei şi usturoi pisat. Se bagă în cuptorul încins şi se rumenesc crutoanele.
4. Se verifică dacă au fiert legumele. Se scot şi se pasează. Se adaugă zeama în care au fiert, sare şi piper. Se serveşte cu crutoane.
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Ținuta purtată de Carmen Iohannis pe care n-a vazut-o nimeni până acum! Gafa evidentă pe care a făcut-o prima-doamnă
Advertorial
Iată câteva mici sfaturi și trucuri pentru dulceața de căpșune
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri