Ingrediente
1. Cartofii și prazul se curăță și se spală bine cu apă rece. Se taie cuburi care se pun cu unt să
se călească puțin în oala în care vor fierbe pentru supă.
2. Se toarnă apoi supa și apa și se lasă la fiert aproximativ 30 de minute. Se opresc apoi câțiva cartofi pentru masă.
3. Restul de cartofi și prazul se mixează bine într-un blender, după care se potrivește gustul de sare și piper.
4. Se adaugă smântâna peste piureul obținut, se toarnă și supa în care a fiert, se amestecă și se aduce la masă cu crutoane.
Sursa foto: Shutterstock
Parteneri
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/47_1142c205b6ffa563ca2293f442cad30d.jpg)
Parteneri
PARTENERIATE
Redactia.ro
Cristina Bălan, umilită într-o parcare pentru cei cu handicap. Ce s-a intamplat? Micuții ei erau de față
Advertorial
Zile libere în 2022. Când vor fi zile libere și sărbători naționale în 2022
Urmărește-ne pe Google News
Parteneri
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri