► Ingrediente
► un piept de pui
► 6 cartofi
► sare
► 2 cepe roșii
► cimbru verde și uscat
► 150 g telemea de vacă
► 100 ml smântână
► 4 ouă
► unt pentru uns tăvile
► pesmet și parmezan

► Preparare:
1. Se fierb cartofii în apă cu sare, apoi se curăță de coajă şi se pasează cu furculița. Se pun într-un bol și se amestecă cu smântâna, cimbrul verde, telemeaua rasă şi ouăle bătute.
2. Se fierbe pieptul de pui, apoi se taie bucăţi potrivit de mari.
3. Se taie și se călește ceapa în puțin ulei și, după ce a scăzut, se adaugă în compoziție. Dacă vi se pare prea subțire, se adaugă parmezanul și pesmetul. Se pune în forma tapetată cu unt și pesmet, deasupra se aşază pieptul de pui și se bagă în cuptor să se rumenească.