Ingrediente:
1. Aluatul decongelat se
întinde pe masa presărată
cu puțină făină și, dacă se
dorește, se oprește puțin aluat
pentru decor.
2. Boabele de struguri se
amestecă cu zahărul și scorțișoara,
strivindu-le ușor.
3. Se pun strugurii începând
de la una dintre laturile lungi
ale foii de aluat și se rulează.
4. Se transfera acest ștrudel cu struguri în tavă,
se pun eventualele decorațiuni de
aluat și se coace aproximativ
20 de minute. Se aduce la
masă presărat cu zahăr pudră.
Sursa foto:Hepta/TipsImages
Parteneri
PE ACELAȘI SUBIECT
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_1d4db1f0980ae424d437edb5d75eb1e0.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e9b29002aeb301ebb86265e099457532.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/28_e1548d5f3a71926cca250c153de09339.jpg)
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_a9a9d42156616626d3caf66632524b89.jpg)
RetetePractice.ro
Cum prepari AFINATĂ de casă
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_f4d7d3747af31bec0243c5f7133d0791.jpg)
RetetePractice.ro
REȚETĂ SIMPLĂ de ZACUSCĂ cu vinete și ardei
:quality(80)/https://www.libertateapentrufemei.ro/wp-content/uploads/feed/images/6_75f7169fe850e26bb590aa5e96244099.jpg)